Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η ZUK Παρουσίασε Smartphone Με Διάφανη Οθόνη

Η ZUK παρουσίασε στη Κίνα ένα νέο κινητό με μεγάλη διάφανη οθόνη. Η ZUK είναι μια νεοσύστατη εταιρία που χρηματοδοτείται από την Lenovo και τη περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε το Z1 το οποίο είναι ένα smartphone που θυμίζει Meizu και ενσωματώνει Snapdragon 801 chipset, 3GB RAM, 5,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, 64GB χωρητικότητα και 13-megapixels κάμερα. Θα κυκλοφορήσει με κόστος $290 και διαθέτει θύρα USB Type-C.

Το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσίασε τώρα η ZUK είναι ένα smartphone με μεγάλη οθόνη, σε αντίθεση με το παλιό Sony Ericsson Xperia Pureness που ήταν ένα feature phone. Φαίνεται να τρέχει κάποια έκδοση του Android (αν και δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο) και να είναι σε θέση να αναπαράγει μουσική, να δείξει φωτογραφίες, να ηχογραφήσει και να πάρει τηλέφωνο. Επίσης φαίνεται ότι ενσωματώνει πυξίδα.

Η εταιρία πιθανότατα έκανε επίδειξη το κινητό για να ακουστεί το όνομά της, αλλά δεν ανακοίνωσε αν ποτέ το κυκλοφορήσει στην αγορά ή τί hardware έχει χρησιμοποιήσει για τη κατασκευή του. Πέρα από τη ZUK, και η Samsung δουλεύει επάνω σε κινητά με διάφανες οθόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο μεριές τους. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε δει πως μοιάζουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: