Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έκλεψαν Περίπου €1 Εκατομμύριο Από Apple Store Στο Παρίσι

Apple Store

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ όλοι γιόρταζαν, μια συμμορία ένοπλων ληστών έκλεψαν προϊόντα της Apple με αξία περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από το Apple Store στο Παρίσι. Οι ληστές μπήκαν στο κατάστημα από το πίσω μέρος, ενώ ένας επιστάτης έφευγε από το κατάστημα.

Οι κλέφτες φημολογείται ότι έχουν κλέψει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε προϊόντα της Apple, και προφανώς πήγαν για το απόθεμα το οποίο ήταν συσκευασμένο και όχι για τα πράγματα που ήταν για έκθεση στο κατάστημα.

Το κατάστημα της Apple και η Apple δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει το πόσο της αξίας των κλοπιμαίων, αν και μερικές αναφορές λένε ότι η ζημιά αγγίζει περίπου τα $1,32 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή €995,280.00.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: