Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έλεγξε Τα Όνειρά Σου Με Το iPhone Σου

Θέλεις να ελέγξεις τα όνειρά σου; Υπάρχει μία εφαρμογή για αυτό!

Μια ιαπωνική εφαρμογή για smartphone σου, σου επιτρέπει να μεγιστοποιήσεις το χρόνο που περνάς κάθε βράδυ στον ύπνο. Το Yumemiru είναι μία εφαρμογή που αξιοποιεί τη δέσμη των αισθητήρων στο κινητό σου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μικρόφωνα για να ανιχνεύσει όταν είσαι στη φάση REM του ύπνου, το σημείο μέσα στη νύχτα όταν αρχίζεις και ονειρεύεσαι.

Η δωρεάν εφαρμογή έχει οκτώ διαφορετικά σενάρια για να διαλέξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας βόλτας στο δάσος, να γίνεις πλούσιος, πέταμα και για εκείνους που έχουν ρομαντική διάθεση, ένα σενάριο το οποίο διεγείρει τα όνειρα της αγάπης προσαρμοσμένα για τους άνδρες και τις γυναίκες. Αφού επιλέξεις το είδος του ονείρου που θέλεις να παρασυρθείς μακριά, η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και ανιχνεύει το χρόνο για να ξέρει πότε πέρασες στη φάση REM. Μόλις αρχίσει η φάση REM του ύπνου, η μουσική αρχίζει να τονώσει τα όνειρά σου. Καλό ε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: