Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ένα Καταπληκτικό Concept Βίντεο Για Τον Επίπεδο Σχεδιασμό Του iOS 7

iOS 7 Concept

Οι φήμες για ανασχεδίαση του iOS αυτό το χρόνο είναι πολύ έντονες χάρη στις τελευταίες φήμες, και για αυτό θέλουμε σαν τρελοί να δούμε τη ετοιμάζει η Apple με το iOS 7. Οι φήμες λένε για επίπεδο (flat) σχεδιασμό, σαν το Metro/Modern UI του Windows Phone που έχει η Microsoft. Όμως πως μπορεί να γίνει αυτό με το iOS; Ο SimplyZesty έκατσε και έφτιαξε ένα καταπληκτικό concept βίντεο με τις ιδέες του, και μπορούμε να πούμε ότι είναι παραπάνω από ωραίο. Ειδικά σε σύγκριση με τα παλιότερα iOS… δεν υπάρχει σύγκριση. Φαίνονται τόσο απαρχαιωμένα μπροστά σε αυτό το βίντεο και έτσι μας κάνει να απορούμε γιατί η Apple δεν το έχει κάνει ήδη έτσι. Ακολουθεί το βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ESivYZXYqYE?rel=0&w=640&h=360]

Λέτε αυτή τη φορά να μας ακούσει η Apple και να προσφέρει ένα νέο σχεδιασμό σαν αυτό του βίντεο; Ελπίζουμε γιατί είναι καιρός. Μαζί με τη κυκλοφορία ενός όμορφου iPhone 5S θα δένει απόλυτα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: