Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έφηβος Χάκερ Καταδικάστηκε Σε Έξι Χρόνια Πρόσβαση Στο Διαδίκτυο Υπό Εποπτεία

Ο χάκερ “Cosmo” ή “Cosmo the God” από την ομάδα UG Nazi καταδικάστηκε στο Long Beach, Καλιφόρνια, την Τετάρτη 7/11 και ομολόγησε την ενοχή του σε πολλαπλά κακουργήματα όπως κλοπή πιστωτικών καρτών και ταυτοτήτων, βομβιστικές απειλές, και σε online πλαστοπροσωπία.

Ο Cosmo έχει ηλικία 15 χρονών και μέχρι τα 21 του, δηλαδή για 6 χρόνια, δεν θα μπορεί να μπει να στο Διαδίκτυο, παρά μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς με πλήρη παρακολούθηση, και αυτό αν ο υπεύθυνος αναστολής του δώσει την άδεια.

Το δικαστήριο ανηλίκων επίσης απαίτησε ο Cosmo να παραδώσει όλα τα username του και τους κωδικούς που έχει, καθώς και όλες τις συσκευές που χρησιμοποίησε για να συνδεθεί σε δίκτυα. Ακόμη, ο 15χρονος δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη της UG Nazi, γνωστή και ως Underground Nazi Hacktivist Group, μετά από απαίτηση του δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του με την ομάδα, ο Cosmo πήρε μέρος σε επιθέσεις hacking στα site των NASDAQ, CIA.gov, και UFC.com, και τέλος υπέκλεψε στοιχεία λογαριασμών από Amazon και PayPal χρήστες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: