Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκαν Οι Τιμές Των Νέων iPod touch και iPod nano Στην Ελλάδα

Η golden-i (επίσημος πωλητής Apple προϊόντων στην Ελλάδα) ανακοίνωσε τις τιμές των νέων iPod που αποκάλυψε η Apple χθες, και για άλλη μία φορά είναι ακριβότερες από ότι αυτές στην Αμερική.

Συνήθως τα προϊόντα της Apple, και συγκεκριμένα τα iPod, είναι περίπου 30€ ακριβότερα, αλλά αυτή τη φορά αυξήθηκε η τιμή στα +50€ και έτσι οι τιμές διαμορφώνονται:

  • iPod Touch 16GB (4th gen): €249
  • iPod Touch 32GB (4th gen): €299
  • iPod Touch 32GB (5th gen): €359
  • iPod Touch 64GB (5th gen): €469
  • iPod Nano 16GB (7th gen): €199

Να υπενθυμίσουμε ότι στην περίπτωση του iPod Touch, το μοντέλο 4 γενιάς είναι αυτό που κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια στην αγορά, ενώ αυτό που έχει τις 4 ίντσες είναι της 5ης γενιάς που κοστίζει 100€ παραπάνω. Η τιμή του iPod Touch 4 αυξήθηκε κατά 20€, αλλά προσφέρει τη διπλάσια χωρητικότητα (16GB) από αυτό που υπήρχε μέχρι τώρα στην αγορά και κόστιζε 229€ (8GB). Το iPod Nano θα κυκλοφορήσει μόνο στα 16GB, και δεν υπάρχει κάποια οικονομικότερη έκδοση με 8GB.

Και τα δύο iPod θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα αλλά ακόμα περιμένουν την ημερομηνία κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: