Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Επίσημα Το Crysis 3

Η EA ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στη σειρά Crysis, Crysis 3, που βασίζεται στη μηχανή γραφικών CryENGINE 3.4.

Crysis 3, Στιγμιότυπο από το παιχνίδι

Crysis 3, Στιγμιότυπο από το παιχνίδι

Το Crysis 3 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του ’13, στο PS3, στο Xbox 360 και στα PC. Η τιμή του είναι $59.99, και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα κυκλοφορήσουν και διάφορες εκδόσεις, όπως η Hunter Edition (για πρόσβαση στο τόξο από νωρίς και επιπλέον λειτουργίες στη Nanosuit) και οι Stalker, Overkill και Predator Packs.

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη στο έτος 2047. Ο Prophet επιστρέφει στη πόλη και ανακαλύπτει ότι η Cell Corporation την έχει μετατρέψει σε πόλη-ζούγκλα, με δέντρα, έλη και ποτάμια, και την έχει χωρίσει σε 7 διαφορετικές περιοχές, που ονομάζονται “Seven Wonders”, καθεμία με ξεχωριστό περιβάλλον.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Prophet, είναι να καταστρέψει την Cell Corporation και να ανακαλύψει την αλήθεια για τα Nanodome – η εταιρία δηλώνει ότι έχει κατασκευαστεί για την προστασία των πολιτών αλλά στη πραγματικότητα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των περιοχών και της τεχνολογίας.

Έτσι, εξοπλισμένος με ένα βέλος, νέα Nanosuit στολή και εξωγήινη τεχνολογία, ο Prophet θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το στόχο του.

Crysis 3, Εικόνα Τύπου

Crysis 3, Εικόνα Τύπου

Crysis 3, Κατεστραμμένα αυτοκίνητα

Crysis 3, Κατεστραμμένα αυτοκίνητα

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: