Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Η Κυρτή EA9800 OLED TV Με 3D Από Την LG

LG EA9800 OLED TV

Η LG έχει καταλάβει ότι οι κυρτές τηλεοράσεις, αλλά και με καμπύλες, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, για αυτό άρπαξε την ευκαιρία και παρουσίασε στην CES την LG EA9800. Η τηλεόραση αυτή έρχεται με την τεχνολογία WRGB, και ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της είναι αυτός που της δίνει τις υπέροχες καμπύλες και την κάνουν να ξεχωρίζει, προσφέροντας μια ζωντανή ποιότητα εικόνας, και όπως ισχυρίζεται η LG, είναι δυσδιάκριτη στα χρώματα που βρίσκονται στην φύση. Αυτό που κάνει την νέα LG OLED TV ακόμα καλύτερη είναι ότι είναι η πρώτη κυρτή τηλεόραση που θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή 3D περιεχομένου. Δεν ανακοινώθηκε τιμή και μέρα κυκλοφορίας από την LG, αλλά ελπίζουμε ότι η EA9800 δεν θα είναι και τόσο ακριβή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: