Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το BlackBerry 10.1 Με HDR Και Βελτιωμένες Λειτουργίες

BlackBerry Z10 hands-on

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και την προηγούμενη εβδομάδα, η BlackBerry έχει το BlackBerry 10.1 έτοιμο, και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο ενημερωμένο λειτουργικό εντοπίζονται στη προσθήκη της λειτουργίας HDR στην κάμερα και στο Hub. Στο Hub πλέον υποστηρίζονται προτάσεις επαφών, PIN-to-PIN επικοινωνία και email με συνημμένα. Οι ειδοποιήσεις έχουν βελτιωθεί επίσης για να μπορείς να έχεις ξεχωριστό ήχο και δόνηση ειδοποίησης σε κάθε επαφή. Πιο βαθιά θα δούμε μικροαλλαγές, όπως να κάνεις αντιγραφή και επικόλληση αριθμού στο/από το dialer για κλήση, καλύτερη προβολή του ημερολογίου και βελτιωμένη επιλογή κειμένου. Η ενημέρωση θα δοθεί στους χρήστες του Z10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες συνοδεύοντας την κυκλοφορία του Q10 με QWERTY πληκτρολόγιο στον Καναδά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: