Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Facebook Home, Ένας Launcher Για Android

Facebook Home

Η Facebook ανακοίνωσε τη τελευταία της δημιουργία που ακούει στο όνομα Facebook Home. Πολλοί πίστευαν ότι θα είναι Android-βασισμένο λειτουργικό, όμως τελικά είναι ένας launcher για τις Android ναυαρχίδες εκεί έξω. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε για άλλη μια φορά ότι δεν φτιάχνουν ούτε δικό τους λειτουργικό, ούτε δικό τους κινητό. Το Facebook Home θέλει να φέρει την εμπειρία του Facebook βαθιά στο σύστημα, και για αυτό το λόγο υπάρχουν ενσωματωμένες οι λειτουργίες Cover Feed, Chat Heads και ένας launcher.

Facebook Home App Launcher

Το Facebook Home είναι κυρίως ένα app launcher. Στην κορυφή υπάρχουν τρία κουμπιά που σου επιτρέπουν να δημοσιεύσεις περιεχόμενο στο Facebook γρήγορα. Κάτω από αυτά υπάρχουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές χωρισμένες σε διάφορες σελίδες, τις οποίες μπορείς να τους αλλάξεις θέση.

Cover Feed

Το Cover Feed είναι ενημερώσεις των φίλων σου στο κοινωνικό δίκτυο της εταιρίας. Ό,τι βλέπεις στο News Feed υπάρχει σε αυτή την οθόνη με μεγάλες εικόνες που καλύπτουν όλο το background. Δείχνει φωτογραφίες, ενημερώσεις κατάστασης, συνδέσμους και πολλά άλλα.

Chat Heads

Το Chat Heads δεν είναι τίποτα άλλο από ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα που έχουν σταλεί στο Facebook chat. Όταν κάποιος σου στέλνει μήνυμα φαίνεται η εικόνα προφίλ του σε ένα κυκλάκι και με το πάτημά του σε πηγαίνει στην αντίστοιχη εφαρμογή για να γράψεις την απάντηση. Φυσικά μπορείς να το κλείσεις αυτό γιατί θα καταντούσε κουραστικό.

Το Facebook Home θα κυκλοφορήσει στο Google Play Store από την επόμενη εβδομάδα, στις 12 Απριλίου. Θα υποστηρίζεται μόνο από ορισμένες ναυαρχίδες, όπως το Galaxy S3 της Samsung ή το HTC One (αργότερα αυτό), οπότε αν έχεις κάποιο ‘μέτριο’ Android μην περιμένεις υποστήριξη. Όσο αφορά τα tablets, η εταιρία ανέφερε ότι θα υπάρχει υποστήριξη σε “μερικούς μήνες”.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: