Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Ubuntu για Tablets

Ubuntu for tablets

Και μετά την ανακοίνωση του HTC One έχουμε την ανακοίνωση του Ubuntu για tablets από την Canonical. Το Ubuntu για tablets έρχεται να δέσει με το Ubuntu για υπολογιστές, τηλεοράσεις και smartphones, δίνοντας στο χρήστη ένα καθαρό και απλό γραφικό περιβάλλον. Δύο βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά προφίλ χρηστών όπως στο Android 4.2 και ότι μπορείς να ανοίξεις δύο παράθυρα ταυτόχρονα όπως γίνεται στη σειρά Note της Samsung. Τα υπόλοιπα είναι πάνω-κάτω γνωστά από το Ubuntu για smartphones. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις λειτουργίες μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=h384z7Ph0gU&w=560&h=315]

Τα πρώτα tablets που θα μπορούν να το εγκαταστήσουν είναι τα Nexus 7 και Nexus 10, με τη ROM να γίνεται διαθέσιμη σε δύο μέρες από τώρα (21 Φεβρουαρίου 2013). Τα tablets που θα έρθουν με προ-εγκατεστημένο αυτό θα κυκλοφορήσουν το 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: