Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Απέκτησε Παράθυρα Στο iPad Σου [Jailbreak]

Το iPad είναι πλέον μία δυνατή συσκευή, όμως μερικούς δεν τους βολεύει που ανοίγει η εφαρμογή σε full-screen. Με το Quasar όμως μπορείς να έχεις ανοιχτά παράθυρα.

Quasar

Το Quasar

Το Quasar είναι μία καινούργια εφαρμογή που έχει κυκλοφορήσει στο κατάστημα Cydia και επιτρέπει στον χρήστη να ανοίξει παραπάνω από δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη. Δηλαδή σε ξεχωριστά παράθυρα, όπως και στις φωτογραφίες. Μπορεί να γίνει μετακίνηση, μεγέθυνση/σμίκρυνση και κλείσιμο ενός παραθύρου με ένα μόνο πάτημα.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, ειδικά για αυτούς που θέλουν να κάνουν περισσότερα πράγματα με λιγότερες κινήσεις. Το κόστος του είναι 9.99$ και απαιτείται jailbreak στη συσκευή.

Quasar

Quasar

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7cYWha8YFi8&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: