Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Απαγορεύτηκε Η Πληκτρολόγηση Ενώ Περπατάς Στο Νιου Τζέρσεϊ

Μπορεί να ακούγεται τρελό, όμως έγινε στα αλήθεια. Απαγορεύτηκε η πληκτρολόγηση επειδή υπήρχαν ατυχήματα στους δρόμους!

Texting While Walking

Μέχρι τώρα αυτό το χρόνο έχουν σημειωθεί 20 ατυχήματα όπου όχημα χτυπάει άνθρωπο καθώς περπατούσε και πληκτρολογούσε στο κινητό του. Για αυτό, η αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ πήρε δραστικά μέτρα απαγορεύοντας τη πληκτρολόγηση στους δρόμους. Όποιος πληκτρολογεί στους δρόμους αυτής της πόλης θα πληρώνει πρόστιμο!

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της πόλης, Thomas Ripoli, αναφέρει ότι ο κόσμος δεν προσέχει όταν προχωράει και έτσι δεν είναι ενήμερος. Φυλλάδια έχουν μοιραστεί με πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτό νόμο. Σε εκείνους που παραβιάζουν το νόμο μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο μέχρι και 85$. Τις τελευταίες 6 εβδομάδες, δόθηκαν 117 πρόστιμα.

Ας ελπίσουμε να μη περαστεί κάνας τέτοιος νόμος και εδώ…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: