Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Το Λογότυπο Του iOS 7 Και Είναι… Επίπεδο

WWDC 2013 Flat iOS 7 Logo

Λοιπόν, ήμασταν αρκετά σίγουροι ότι η Apple επρόκειτο να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του iOS την επόμενη εβδομάδα, και ένα banner στο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο (το κτίριο που θα πραγματοποιηθεί το WWDC 2013 ‘Where A Whole New World’s Developing’) φαίνεται ότι επιβεβαιώνει τις φήμες. Όπως μπορείτε να δείτε δεν έχει αυτό το περίβλημα που είχαν τα παλιότερα λογότυπα του iOS και έχει ένα χρωματιστό ‘7’ μόνο για το ‘iOS 7’. Υπάρχει και λίγο εφέ για να μην είναι μόνο του. Αυτό επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούγαμε πως το νέο iOS επιτέλους θα έχει νέο σχεδιασμό, επίπεδο. Το WWDC θα πραγματοποιηθεί στις 10-14 Ιουνίου και θα μάθουμε για το νέο iOS εκεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: