Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Από Τις 14/12 Κόβεται Το Αναλογικό Σήμα Και Στην Θεσσαλονίκη

Άμα ψάχνεις ένα κάπως οικονομικό δωράκι για τα Χριστούγεννα και μένεις στη συμπρωτεύουσα, τότε ένας MPEG-4 αποκωδικοποιητής είναι ό,τι πρέπει.

Το αναλογικό σήμα όπως και στην Αθήνα, θα σταματήσει να εκπέμπεται στην Θεσσαλονίκη από το κέντρο “Χορτιάτης”, και αυτό θα οδηγήσει και σε άλλα έξοδα τα νοικοκυριά. Συγκεκριμένα, από τις 14 Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι τηλεόραση, εκτός μόνο αν προμηθευτούν έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4 με 30-50€ ή αν έχει προ-εγκατεστημένο η τηλεόραση.

Τα καταστήματα Πληροφορικής ή με ηλεκτρικά είδη διαθέτουν αποκωδικοποιητές και οδηγίες εγκατάστασης. Μετά την εγκατάσταση, το μηχάνημα θα εντοπίσει αυτόματα τα κανάλια. Παρακάτω είναι ο χάρτης για την κάλυψη του αναλογικού και ψηφιακού σήματος, αλλά άμα θες να δεις αναλυτικά την κάλυψη μπες εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Digea που έχει αναλάβει τη ψηφιακή μετάδοση και το ψηφιακό σήμα υπάρχουν εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: