Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Ο Φορτιστής Του iPhone Είναι Τόσο Ακριβός

Οι περισσότεροι θα αναρωτιούνται γιατί ένας απλός φορτιστής κοστίζει 29€, ενώ μπορείς να πάρεις κάποιον πολύ φθηνότερα. Ο λόγος είναι η ποιότητα.

Apple Charger teardown

Ο φορτιστής της Apple... από μέσα

Η απάντηση στο γιατί είναι τόσο ακριβός ο φορτιστής (και γενικά όλα τα αξεσουάρ της Apple) είναι στο εσωτερικό του. Ο Ken Shiriff που “άνοιξε” έναν φορτιστή αναφέρει ότι τα κυκλώματα του φορτιστή είναι πολύ ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τους φθηνότερους.

Ο Ken αναφέρει ότι ο φορτιστής έχει πολύ δυνατούς AC ακροδέκτες, προστασία από υπερθέρμανση και υπέρταση και αυτά τον καθιστούν ασφαλή. Επίσης, λέει ότι η εταιρία έχει ρίξει πολύ δουλειά για να χωρέσει τόση πολύ τεχνολογία σε ένα τόσο μικρό μέγεθος.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος. Δίνεις 30€ αλλά ξέρεις ότι δεν θα σου χαλάσει εύκολα. Μπορείς να δεις πολλές εικόνες εδώ, στο teardown του Ken.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: