Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Laptop Του $1 Εκατομμυρίου

Ostritch Leather

Αν έχεις 15 εκατομμύρια για να πάρεις αυτό το iPhone, τότε μάλλον θα θες να το συνοδέψεις με αυτό το laptop. Κατασκευάζεται από την εταιρία Luvaglio στο Λονδίνο και σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, το προϊόν μπορεί να διαθέτει επιστρωμένα με διαμάντι πλήκτρα και κορυφαία υλικά.

Το laptop όμως σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Διαθέτει 17-ιντσών LED widescreen οθόνη με υλικό για να μην κάνει αντανακλάσεις, 128GB δίσκο και Blu-Ray player.

Ωστόσο, εκεί που διαπέμπει ο υπολογιστής είναι στις επιλογές εξατομίκευσης. Αντί να επιλέγεις την επένδυση ή το χρώμα που θέλεις, μπορείς να επιλέξεις ποιους πολύτιμους λίθους θέλεις να έχεις για τον φορητό υπολογιστή σου. Ή ίσως αν θέλεις ένα πληκτρολόγιο με επιστρωμένα με διαμάντι πλήκτρα.

Η εύρεση ενδιαφερόμενων αγοραστών θα είναι η επόμενη πρόκληση για την Luvaglio, αλλά με ένα laptop που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια, ή €768.400,00, όλο και κάποιος Κινέζος επιχειρηματίας θα το θέλει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: