Αυτό Είναι Το Laptop Του $1 Εκατομμυρίου

Αυτό Είναι Το Laptop Του $1 Εκατομμυρίου

Ostritch Leather

Αν έχεις 15 εκατομμύρια για να πάρεις αυτό το iPhone, τότε μάλλον θα θες να το συνοδέψεις με αυτό το laptop. Κατασκευάζεται από την εταιρία Luvaglio στο Λονδίνο και σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, το προϊόν μπορεί να διαθέτει επιστρωμένα με διαμάντι πλήκτρα και κορυφαία υλικά.

Το laptop όμως σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Διαθέτει 17-ιντσών LED widescreen οθόνη με υλικό για να μην κάνει αντανακλάσεις, 128GB δίσκο και Blu-Ray player.

Ωστόσο, εκεί που διαπέμπει ο υπολογιστής είναι στις επιλογές εξατομίκευσης. Αντί να επιλέγεις την επένδυση ή το χρώμα που θέλεις, μπορείς να επιλέξεις ποιους πολύτιμους λίθους θέλεις να έχεις για τον φορητό υπολογιστή σου. Ή ίσως αν θέλεις ένα πληκτρολόγιο με επιστρωμένα με διαμάντι πλήκτρα.

Η εύρεση ενδιαφερόμενων αγοραστών θα είναι η επόμενη πρόκληση για την Luvaglio, αλλά με ένα laptop που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια, ή €768.400,00, όλο και κάποιος Κινέζος επιχειρηματίας θα το θέλει.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.