Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Βίντεο Και Περισσότερες Πληροφορίες Για Το BlackBerry 10.2

Blackberry 10.2 Quick Walkthrough

Η BlackBerry πρόσφατα κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού BlackBerry 10.1 και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το BlackBerry 10.2 update, το οποίο θα έρθει με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Όπως παλιότερα σας είχαμε ενημερώσει, το BlackBerry 10.2 OS φέρνει unicode emojis όπως στο iPhone και στο Windows Phone, δυνατότητα ενεργοποίησης πολλαπλών ξυπνητηριών και level 1 ειδοποιήσεις για τα email. Επιπρόσθετα, τώρα γνωρίζουμε πως θα έχει ενισχυμένη διεπαφή χρήστη (User Interface), ενσωμάτωση του BBM Channel από το κουτί, και νέο εφέ ενεργοποίησης.

Το SKD του 10.2 θα έρθει τον Ιούνιο, οπότε η ενημέρωση θα έρθει μετά το καλοκαίρι στους χρήστες. Όταν έχουμε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο με μία πρώιμη έκδοση του λειτουργικού αυτού.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5bcHgkUe434?rel=0&w=480&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: