Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Βιντεοσκόπησε Βίντεο Με Το iPhone Σου Σε Σούπερ Αργή Κίνηση 1000fps Με Αυτή Την Εφαρμογή

Η εφαρμογή SloPro σου επιτρέπει να τραβήξεις βίντεο σε αργή κίνηση, όμως με την τελευταία αναβάθμισή της, σου επιτρέπει μέχρι και 1000fps!

Προφανώς η φωτογραφική μηχανή του iPhone δεν μπορεί να επιτύχει πραγματική λήψη 1000fps πλανών, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό για να φαίνεται 1000fps. Η εφαρμογή “πειράζει” τα καρέ του βίντεο, και σαν αποτέλεσμα φαίνεται ότι είναι σε σούπερ αργή κίνηση.

Τα άλλα χαρακτηριστικά του SloPro 2.0 περιλαμβάνουν Πλάνα Δράσης, renderless επεξεργασία, επεξεργασία κατά τη λήψη, Γρήγορη Κίνηση, 3 νέα εφέ για αργή κίνηση, επιτάχυνση υλικού και διαμοιρασμός του βίντεο μέσα στην εφαρμογή για να βλέπουν και άλλοι το βίντεο που τράβηξες.

Η εφαρμογή υπάρχει δωρεάν στο App Store και είναι διαθέσιμη για iPhone 3GS, 4 και 4S, iPod touch 4 και iPad 2 και 3. Μπορείς να την βρεις εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4xtPj9dPpqQ&w=670&h=377]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: