Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Γιατί Η Apple Ανακοίνωσε Από Τώρα Το iPad 4

Συνήθως το iPad ανακοινώνεται το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, όμως τώρα η Apple χωρίς την καθοδήγηση του Steve Jobs το ανακοίνωσε τώρα με μία σημαντική ερώτηση: ‘γιατί’;

Υπάρχουν δύο πιθανές απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση που έχουν λογική. Η πρώτη ονομάζεται Surface, και πρόκειται για τον μεγάλο αντίπαλο του iPad, καθώς είναι το tablet της Microsoft και τρέχει Windows 8, κάτι που το κάνει πιο ανταγωνιστικό από το Android. Με το iPad 4 που είναι πιο γρήγορο από το 3, και οι προ-παραγγελίες να γίνονται την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του tablet και των Windows 8, η Apple έχει λιγότερο άγχος και η Microsoft περισσότερο ανταγωνισμό.

Η δεύτερη ονομάζεται Lightning. Το Lightning είναι η θύρα της Apple που φοράνε πλέον όλες οι iOS συσκευές και τα iPod. Δεν γινόταν το μικρότερο iPad να έχει κάτι πιο εξελιγμένο από το μεγαλύτερο και ακριβότερο. Επίσης, με αυτό ενοποιήθηκε το οικοσύστημα.

Η Apple μας ξάφνιασε με το iPad 3S 4 αλλά θα μπορούσε να το είχε αποτρέψει, βάζοντας την θύρα Lightning στο iPad 3. Ίσως με αυτή τη κίνηση να δημιουργήθηκε περισσότερο κακό με την κυκλοφορία 2 tablets σε ένα χρόνο καταργώντας το ένα μέσα σε μερικούς μήνες, πάρα καλό για να προλάβει τη Microsoft. Και μέσα απ’ όλα αυτά, δημιουργείται και ένα ακόμα ερώτημα, “πότε θα ανακοινωθεί το iPad 5;”. Τι λέτε για όλα αυτά;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: