Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δες Βίντεο Σε 6K Τώρα Με Το RED Dragon

RED DRAGON

Στις φετινές εκθέσεις CES και MWC για το 2013 είδαμε προτάσεις εταιρειών για τηλεοράσεις και tablet με ένα νέο είδος ανάλυσης, το 4K ή ultra HD. Με την συγκεκριμένη ανάλυση οι συσκευές μπορούν να αποδώσουν μέχρι και 9,83 εκατομμύρια pixels όπως το 20-ίντσο tablet της Panasonic.

Μέχρι όμως να συνηθίσουμε τις 4K συσκευές, ήρθε η εταιρεία RED με την νέα 6K ανάλυση (6144x 3160 pixels) που αποδίδει 10 φορές περισσότερο από την Full HD ανάλυση!

Για να καταλάβετε τι διαφορετικό προσφέρει απλά να σας πούμε ότι στην 2η φωτογραφία που ακολουθεί, το διακεκομμένο πλαίσιο είναι ανάλυσης 1080p, ενώ η λήψη έγινε με φακό Canon 100mm Macro f/11 (86fps, 2:1, ISO 2000) και αισθητήρα RED Dragon στα 19-megapixel.

RED Dragon sample

Η τεχνολογία αυτή είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, οπότε δεν θα τη δούμε σύντομα να παρουσιάζεται στο κοινό. Και φυσικά η τιμή θα είναι τόσο υψηλή που κανένας δεν θα θέλει να αγοράσει κάποια τηλεόραση με 6K ανάλυση. Οι τωρινές 4K Ultra HD τηλεοράσεις κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ και φτάνουν και τα 35,000€.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: