Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δες Πως Φτιάχνεται Ένα iPad

Η Foxconn έχει γίνει γνωστή κυρίως για τις χάλια συνθήκες εργασίας, όμως εκεί είναι το μέρος που φτιάχνονται και τα iPad. Άμα θες να δεις πως, διάβασε τη συνέχεια.

Μέσα στη Foxconn

Μέσα στη Foxconn

Ο ανταποκριτής της Marketplace, Rob Schmitz, πρόσφατα απέκτησε άδεια πρόσβασης σε ένα από τα εργοστάσια της Foxconn όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα της Apple, για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ με πολλά μέρη για τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων εκεί, εκ των οποίων το πρώτο βίντεο δείχνει πώς το iPad φτιάχνεται.

Το βίντεο είναι δυστυχώς αρκετά σύντομο και περισσότερα και θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Προς το παρόν, μπορούμε να δούμε πως η μητρική συναρμολογείται, πως γίνεται η εγκατάσταση της οθόνης και πως το γυροσκόπιο δοκιμάζεται. Μπορούμε επίσης να πάρουμε μια γενική ιδέα για τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, τις συνθήκες εργασίας τους και πόσο πληρώνονται για τη δουλειά τους. Ευτυχώς θα δούμε περισσότερα από αυτό το βίντεο σύντομα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5cL60TYY8oQ&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: