Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Οι Τιμές Του HTC One/M7

HTC One black leak

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του κινητού όλο και περισσότερες διαρροές έχουμε. Σήμερα σχεδόν επαληθεύσαμε το όνομα του και ότι θα έχει καταπληκτική κάμερα, και τώρα μάθαμε τις τιμές του που θα έχει σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης. Έτσι περιμένουμε το M7 να έρθει Ευρώπη στις 8 Μαρτίου (αμφιβάλουμε αν έρθει σε όλες τις χώρες της Γηραιάς ηπείρου με το πρώτο στάδιο) με τιμή €649.99, €50 ακριβότερα από το Sony Xperia ZL που θα έρθει ένα μήνα αργότερα [περισσότερα εδώ]. Παρόλο που δεν είναι σημαντικό, να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ το HTC One φημολογείται ότι θα κοστίζει $199 για 2-ετές συμβόλαιο με την έκδοση των 32GB και $299 για την έκδοση με τα 64GB. Μέχρι να ανακοινωθεί μπορείς να διαβάσεις εδώ το αφιέρωμα που του κάναμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: