Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Τα Αξεσουάρ Και Η Μπαταρία Των BlackBerry 10 Κινητών

Blackberry 10 accessories spotted

Τα πρώτα αξεσουάρ των BlackBerry 10 smartphones στη σειρά L-Series διέρρευσαν, καθώς μαζί και με την μπαταρία των κινητών αυτών. Σύμφωνα με τη διαρροή από το BerryBlog.hu, στα πρώτα αξεσουάρ θα περιλαμβάνονται μπαταρίες, ένα multimedia dock, φορτιστές, καθώς και μία ποικιλία θηκών. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο, όπως φορτιστής για ασύρματη φόρτιση, όμως είναι καλό να βλέπεις την υποστήριξη των προϊόντων από την ίδια την εταιρία.

Σε μία άλλη διαρροή, από το γνωστό κατάστημα Expansys αυτή τη φορά, έχουμε την μπαταρία BlackBerry 10 L-S1 με κωδικό SKU ACC-51546-201 που είδαμε πιο πάνω. Όπως γνωρίσαμε και χθες εδώ, η μπαταρία είναι 1800mAh και κοστίζει $33.99. Το κατάστημα λέει ότι θα παραλάβουν τις πρώτες μπαταρίες στις 21 Φεβρουαρίου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως τότε θα κυκλοφορήσουν και τα κινητά.

BlackBerry 10 L-S1 Battery leak

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: