Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαθέσιμο Για Λήψη Το Safari 5.1.7

Μαζί με την ενημέρωση του Mac OS X Lion στην έκδοση 10.7.4, η Apple έκανε διαθέσιμη για λήψη τη νέα έκδοση του Safari.

Download Safari 5.1.7

Το Safari 5.1.7 περιέχει βελτιώσεις επιδόσεων, σταθερότητας, συμβατότητας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών που:

  • Βελτιώνουν την αποκρισιμότητα του προγράμματος περιήγησης όταν η μνήμη συστήματος είναι χαμηλή
  • Επιδιορθώνουν ένα ζήτημα που μπορούσε να αποτρέψει την απόκριση ιστοσελίδων μετά από τη χρήση της χειρονομίας σύγκλισης δαχτύλων για ζουμ
  • Επιδιορθώνουν ένα ζήτημα που μπορούσε να επηρεάσει τη δυνατότητα ιστότοπων να χρησιμοποιούν φόρμες για τον έλεγχο ταυτότητας χρηστών
  • Απενεργοποιούν εκδόσεις του Adobe Flash Player που δεν περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφάλειας και παρέχουν την επιλογή λήψης της τρέχουσας έκδοσης από τον ιστότοπο της Adobe.

Η ενημέρωση του Safari μπορεί να γίνει μέσω του Software Update/Ενημέρωση Λογισμικού, αφού πρώτα έχουμε κάνει την ενημέρωση του Mac OS X Lion.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: