Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαθέσιμο Το Siri Dictation (Siri0us) Στο Cydia Για Τα iPhone 4 Και iPhone 3GS

Μία μεγάλη είδηση ​​για τους κατόχους iPhone 4 και 3GS που περιμένουν να εγκαταστήσουν το Siri στις συσκευές τους. Ενώ οι hackers εργάζονται ώστε να “μεταφέρουν” Siri στο iPhone 4, κάποιοι έκαναν από τώρα διαθέσιμη δωρεάν την Υπαγόρευση (Dictation) του Siri για το iPhone 4 και το iPhone 3GS. Η Υπαγόρευση Siri είναι ένα μέρος από το Siri, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ακρόαση και πληκτρολόγηση αυτών που λέμε στη συσκευή. Ας δούμε πως μπορείς να το εγκαταστήσεις.

Εγκατάσταση του Siri Dictation (Siri0us) στο iPhone 4/3GS

Βήμα 1ο: Πρέπει να έχεις ένα iPhone 4 ή 3GS, το οποίο να τρέχει iOS 5.0 ή 5.0.1 και να το έχεις κάνει jailbreak. Υπάρχουν οδηγοί στο διαδίκτυο για να δεις πως να το σπάσεις.

Βήμα 2ο: Αφού το έχεις σπάσει, πήγαινε στο Cydia και έπειτα Manage, Sources, Edit, Add και γράψε τη παρακάτω πηγή όπως τη βλέπεις:

http://apt.if0rce.com

Βήμα 3ο: Κάνε αναζήτηση για το Siri0us και κάνε το εγκατάσταση. Είναι εντελώς δωρεάν.

Βήμα 4ο: Είσαι έτοιμος! Άνοιξε κάποιο πρόγραμμα (πχ Σημειωματάριο) και δοκίμασε να υπαγορεύσεις κάτι.

Σημείωση!

α) Δεν τελειώσαμε ακόμα. Ο προγραμματιστής πίσω από το Siri0us έχει βρει ένα πρόβλημα το οποίο κάνει τη συσκευή respring (“επανεκκίνηση”). Άμα έχεις και εσύ αυτό το πρόβλημα μην κάνεις Restore. Πήγαινε μέσω iFunBox/iPhone Explorer/SSH και διέγραψε το /System/Library/PrivateFrameworks/AssistantServices.framework.

β) Άμα υπάρχει πρόβλημα με το σύνδεσμο στο Βήμα 2 χρησιμοποιείστε τον παρακάτω γιατί στο πρώτο έχει πέσει ο server λόγω μεγάλης κίνησης.

http://cydia.myrepospace.com/0xjf/

Ενημέρωση (1η): Ο προγραμματιστής του Siri0us αφαίρεσε την εφαρμογή από το Cydia, γιατί όπως λέει, έχει κάτι καλύτερο.

Πηγή: Cydiahelp

Μοιράσου το με τους φίλους σου: