Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διπλασιάζεται Η Παραγωγή Του HTC One Λόγω Αυξημένης Ζήτησης

The HTC One Design Story

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα συναντήσεις όταν λανσάρεις ένα κινητό-ναυαρχίδα είναι σίγουρα να ικανοποιήσεις την ζήτηση. Έτσι και στη περίπτωση της HTC που λάνσαρε το One στις ΗΠΑ και άλλες χώρες, και τώρα και στην Ελλάδα, και φαίνεται πως δεν είχε υπολογίσει σωστά το κοινό που θα προμηθευτεί το προϊόν της. Ή πουλάει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζε αρχικά.

Σύμφωνα με το Focus Taiwan, ο πρόεδρος της HTC, Jack Tong, είπε ότι η παραγωγή του HTC One θα διπλασιαστεί τον Μάιο και θα έχει περαιτέρω αύξηση τον Ιούνιο. “Η παραγωγή μας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά από τα μέσα του Μαΐου,” δήλωσε ο Tong την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου. «Είμαστε αισιόδοξοι για τις high-end πωλήσεις μας κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Ιουνίου”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: