Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δοκίμασε Το Επερχόμενο Firefox OS Από Τον Υπολογιστή Σου

Το Firefox OS είναι το λειτουργικό σύστημα της Mozilla για κινητά, και εφόσον ένας υπολογιστής είναι πιο δυνατός από ένα κινητό, κυκλοφόρησαν προσομοιωτή!

Ο προσομοιωτής έχει όνομα R2D2B2G emulator και μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ. Για να τρέξεις τον προσομοιωτή του Firefox OS πρέπει απαραίτητα να έχεις εγκατεστημένο το Firefox επειδή ο R2D2B2G είναι ένα πρόσθετο στον browser.

Όταν εγκαταστήσεις το R2D2B2G emulator θα μπορείς να έχεις κανονική πρόσβαση στο Firefox OS και στις εφαρμογές του, όπως του Χάρτες (βασισμένοι σε αυτούς της Nokia), να εγκαταστήσεις εφαρμογές από το Firefox Marketplace και ό,τι άλλο θα μπορείς κάνεις και στο κινητό (φυσικά υπάρχουν περιορισμοί στις κλήσεις και κάμερα). Εγώ που το χειρίστηκα μου για λίγο φαίνεται καλό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: