Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εικόνα Δείχνει Ότι Το Windows Phone 8 Έχει Live Lockscreen

Μία νέα εικόνα που διέρρευσε από ένα blog για νέα της Nokia αποκάλυψε ότι στο Windows Phone 8 η οθόνη κλειδώματος θα μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα.

Η εικόνα που βρήκε το Nokia Innovation δείχνει μία οθόνη κλειδώματος που μπορεί να αφήσει τις εφαρμογές να εμφανίσουν πληροφορίες τελευταίας στιγμής. Για παράδειγμα, δείχνει το σκορ για έναν NFL αγώνα μέσω του ESPN, μπορεί να αλλάξει το wallpaper βάσει το καθημερινό του Bing και να δείχνει διάφορα από το USA Today.

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα ταιριάζει ωραία μαζί με το Live Apps και τα Live Tiles τους. Σίγουρα θα χρησιμεύσουν στο χρήστη αλλά μάλλον θα ‘τρώνε’ πολύ μπαταρία για να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Microsoft πιθανότατα θα παρουσιάσει τη Live Lockscreen στην αυριανή εκδήλωσή της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: