Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ενημέρωση Στο Windows Phone 8 Θα Ενεργοποιεί Το Ραδιόφωνο, Διπλό Πάτημα Για Ξύπνημα Του Lumia 920

Nokia Lumia 920

Ένα περίεργο μειονέκτημα σε όλα τα Windows Phone 8 smartphones, εκτός από το Ativ S, ήταν ενώ υπήρχε το κατάλληλο υλικό για υποστήριξη ραδιοφώνου, δεν υπήρχε σαν λογισμικό. Όμως αυτό ακούγεται ότι θα αλλάξει, καθώς το The Verge έμαθε πως η Microsoft δουλεύει να ενεργοποιήσει αυτό το σημαντικό για κάποιους χαρακτηριστικό που εγκατέλειψε η εταιρία στη τελευταία έκδοση του λειτουργικού της για κινητά. Το Windows Phone 7 είχε κανονικά ραδιόφωνο, και έτσι μας φάνηκε περίεργο που και το 8 δεν είχε. Η υποστήριξη θα είναι μέρος του General Distribution Release (GDR2) για Windows Phone 8.

Η Nokia επίσης δουλεύει επάνω σε δικές της βελτιώσεις λογισμικού στο GDR2. Άλλες πηγές αναφέρουν στο The Verge πως η Φινλανδική εταιρία θα ενσωματώσει νέα χαρακτηριστικά για τα Lumia 820 και 920. Ένα από αυτά θα επιτρέπει τους χρήστες να πατάνε δύο φορές επάνω στην οθόνη για να ενεργοποιηθεί το κινητό όταν είναι κλειδωμένο σε κατάσταση αναμονής. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της Nokia είναι αυτό που γνωρίσαμε από την HTC, το flip-to-silence για να γυρίζουμε το κινητό ανάποδα όταν καλεί κάποιος και να μπαίνει στο αθόρυβο. Τέλος, μαθαίνουμε πως η ενημέρωση θα είναι μικρή και θα έρθει σε μερικούς μήνες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: