Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εντοπίστηκε Το Samsung GT-i8800 Να Τρέχει Tizen 2.1

Samsung GT-i8800

Η σχέση της Samsung με τη Google φαίνεται ισχυρή, όμως από παλιότερα ξέρουμε πως η πρώτη ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό κινητών. Το Tizen. Και τώρα είδαμε τη πρώτη συσκευή. Η συσκευή αυτή έχει τη κωδική ονομασία GT-I8800 Redwood και διέρρευσε από το Tizen Greek Community. Τρέχει το Tizen 2.1 και από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως η Samsung έχει μεταφέρει το S-Voice σε αυτό το λειτουργικό από το Android των Galaxy. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε κάτι, όμως το i8805 που διέρρευσε νωρίτερα έχει LTE, 720p οθόνη και μονοπύρηνο ARM Cortex-A9 επεξεργαστή. Το i8800 Redwood μάλλον δεν θα έχει μεγάλες διαφορές. Πάτα στη πηγή για περισσότερες φωτογραφίες του Redwood.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: