Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Επαναφόρτισε Το Κινητό Σου Με Μια Κουταλιά Νερό [CES 2012]

Φέτος στη CES ανακοινώθηκε ένας πρωτοποριακός φορτιστής που μπορεί να φορτίσει το κινητό σου ή κάποιο άλλο gadget με οτιδήποτε υγρό και αν του βάλουμε – είτε νερό, είτε μπύρα, ποτό ή ούρα!

Ο εν λόγο φορτιστής είναι αυτός στις εικόνες και στο βίντεο, ονομάζεται PowerTrekk system και κατασκευάζεται από την Signa Chemistry. Για να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή με USB (μικρή φυσικά) και αν συνδέσουμε θα χρειαστεί μόλις μια κουτιά νερού ή όσων αναφέραμε στην αρχή. Η φόρτιση θα διαρκέσει μόνο 15 δευτερόλεπτα αλλά παρέχει στη συσκευή 10 ώρες ζωής!

Ο φορτιστής PowerTrekk system αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη με τιμή 199$ (περίπου 157€). Είναι άγνωστο θα κυκλοφορήσει και εδώ. Παρόλα αυτά δες το βίντεο για να καταλάβεις πως δουλεύει.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xMSPrr9v9oM&w=570&h=320]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: