Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ετοιμάζει Και Η Google Android Smartwatch;

Sony SmartWatch

Η Apple φημολογείται ότι δουλεύει επάνω σε ένα iOS smartwatch, η Samsung αργότερα επιβεβαίωσε ότι φτιάχνει και αυτή ένα smartwatch με Android, και τώρα σύμφωνα με μία νέα αναφορά, και η Google δουλεύει για το δικό της smartwatch. Η αναφορά έρχεται από το FT και όπως αναφέρουν η ομάδα του Android της Google δουλεύει σε ένα τέτοιο ρολόι που θα βασίζεται στο λειτουργικό τους.

Η εξαγορά του τμήματος των κινητών της Motorola από την Google έδωσε την δυνατότητα στην Αμερικάνικη εταιρία να δουλεύει επάνω σε hardware και να μην έχει την υποχρέωση σε τρίτες κατασκευάστριες εταιρίες. Η Motorola παλιότερα είχε κυκλοφορήσει το MotoACTV, ένα ρολόι για αθλητές, και δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν η Google λανσάρει ένα smartwatch με το ‘M’ στο πίσω μέρος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: