Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εύκαμπτες Οθόνες Σε Κινητά και Tablets Παρουσιάζονται Στη CES 2013

YOUM CES 2013

Η Samsung και η Plastic Logic αναπτύσσουν τεχνολογίες για χρησιμοποίηση οθονών που μπορούν να λυγίσουν χωρίς να σπάσουν, και τις παρουσίασαν στην έκθεση CES. Η πρώτη εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο smartphone κινητού στη επωνυμία YOUM, ενώ η δεύτερη παρουσίασε ένα εύκαμπτο tablet.

Η παρουσίαση των Samsung YOUM έγινε χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο smartphone κινητό που τρέχει Windows Phone 8 OS και στιγμιότυπα από την παρουσίαση υπάρχουν στα δύο παρακάτω βίντεο. Φυσικά είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και δεν περιμένουμε να τα δούμε στην αγορά σύντομα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6OYTyl3ipgk&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eX26u64_gOQ&w=640&h=360]

Σειρά έχει τώρα η Plastic Logic που ανακοίνωσε το PaperTab, ένα πρωτότυπο tablet με εύκαμπτη οθόνη 10.7 ιντσών υψηλής ανάλυσης αλλά όχι έγχρωμη. Χρησιμοποιεί τον Intel Core i5 για να κάνει όλη τη δουλειά, όμως δεν γνωρίζουμε τι λειτουργικό τρέχει (πιθανότητα της εταιρίας). Σκοπός του είναι να αντικαταστήσει το χαρτί και χρησιμοποιεί κάποια τεχνολογία τύπου NFC για να ανταλλάξει δεδομένα με άλλα PaperTab ή να ενωθεί με άλλες οθόνες δημιουργώντας μια μεγαλύτερη. Ούτε αυτό ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=81iiGWdsJgg&w=640&h=360]

Πηγές: 1, 2, 3, 4

Μοιράσου το με τους φίλους σου: