Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ανάπτυξη Παιχνιδιών Ολοκληρωτικά Σε Windows Phone Κινητό Είναι Τώρα Δυνατή

Η Trillion Games Ltd κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή “Create Your Game” (CYG), ένα δωρεάν, πλήρες εργαλείο ανάπτυξης για τα Windows Phone κινητά, που σου επιτρέπει να δημιουργείς παιχνίδια!

Έρχεται με τη δυνατότητα να διαμοιράζεσαι τα παιχνίδια με φίλους όπως διαμοιράζεσαι τις εικόνες, επειδή τα projects των παιχνιδιών μπορούν να γίνουν εξαγωγή και εισαγωγή από τις εικόνες του κινητού σαν μία κανονική JPEG εικόνα. Στην εφαρμογή συμπεριλαμβάνονται παραδείγματα διαγραμμάτων ροής, τεκμηρίωση και ένα ολόκληρο παιχνίδι για μπάσκετ που μπορείς να παρατηρήσεις, τροποποιήσεις και να παίξεις.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ. Μάλιστα, ο προγραμματιστής δήλωσε ότι ετοιμάζει το αντίστοιχο app για τα Windows 8 και θα εκμεταλλεύεται τις μεγαλύτερες οθόνες των tablet και των PC.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: