Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Αναβάθμιση Σε Windows Phone 7.8 Θα Ξεκινήσει Στις 31 Ιανουαρίου

Announcing Windows Phone 7.8

Πολύ υπομονή έδειξαν οι χρήστες Windows Phone 7.5 κινητών, αλλά αυτή η αναμονή φαίνεται ότι θα σταματήσει με το τέλος αυτού του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η O2 αποκάλυψε στο Twitter ότι το Lumia 800 της Nokia θα πάρει την αναβάθμιση στο Windows Phone 7.8 στις 31 Ιανουαρίου. Την πληροφορία αυτή ήρθε επίσης και η Microsoft μέσω της σελίδας Windows Phone Colombia στο Facebook να επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι η αναβάθμιση αυτή θα έρθει σε όλα τα Windows Phone 7.5 κινητά την ίδια ημέρα. Τι πιο επίσημο;

Το 7.8 θα φέρει τα τρία μεγέθη στα Live Tiles, τη καθημερινή εικόνα του Bing ως wallpaper στην οθόνη κλειδώματος, 20 νέα χρώματα θέματος, και διάφορες μικρές βελτιώσεις. Η ιδέα είναι να κάνουν τους Windows Phone 7.5 χρήστες να αισθάνονται το κινητό τους σαν να είναι νέο και φρέσκο.

O2 WP 7.8 update

WP Colombia WP 7.8 update

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: