Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Αναγνώριση Φωνής Του Siri Βρέθηκε Στο OS X Mountain Lion

Η ίδια αναγνώριση φωνής βασισμένη στο Siri που είδαμε στο νέο iPad, φαίνεται ότι θα ενσωματωθεί και στο επερχόμενο OS X Mountain Lion!

Mac Mountain Lion Siri

Σύμφωνα με τη πιο πρόσφατα αναφορά για το OS X Mountain Lion, με το διπλό πάτημα του κουμπιού Cmd θα ενεργοποιείται η αναγνώριση φωνής για υπαγόρευση στο Mac. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία δεν είναι πραγματικά λειτουργική στην beta έκδοση που βρίσκεται, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ακριβώς πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει και, μάλιστα, αν έχει οριστεί να ενεργοποιηθεί.

Μία πιθανότητα είναι η Apple να κλειδώσει αυτό το χαρακτηριστικό μόνο για τα νέα Mac, για παράδειγμα τα MacBook Pro με Retina οθόνη που φημολογούνται ότι θα ανακοινωθούν φέτος, έτσι ώστε να παροτρύνει τους χρήστες να αλλάξουν τον υπολογιστή τους – μία δικαιολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι “ασυμβατότητα υλικού”. Βέβαια για τους προγραμματιστές δεν είναι και τόσο δύσκολο να το ξεκλειδώσουν με ένα πρόγραμμα που θα το προσφέρουν δωρεάν σε όλους εμάς με παλιότερα Mac.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: