Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ενημέρωση Amber Της Nokia Φτάνει Στα Lumia

Nokia Lumia Windows Phone 8 update

Πολλά νέα για Windows Phone έχουμε αυτές τις μέρες. Μετά την κυκλοφορία της νέας YouTube εφαρμογής, ότι το Store φιλοξενεί πλέον 170,000 εφαρμογές και άλλα, η Nokia ανακοίνωσε ότι οι συσκευές της με Windows Phone 8 θα ενημερωθούν και θα λάβουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η ενημέρωση Lumia Amber αρχίζει τη κυκλοφορία της τον Αύγουστο – όταν είναι διαθέσιμη και σε εμάς θα βρεις μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σου, όταν είναι έτοιμη για εγκατάσταση. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τα Nokia Lumia 920, 820, 720, 620, 520, 928, 822, 521 και 810.

Τα χαρακτηριστικά του Amber περιλαμβάνουν βελτιωμένη κάμερα με καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, βελτιωμένη αυτόματη εστίαση, ενισχυμένα φίλτρα θορύβου και άλλα. Η εφαρμογή Nokia Smart Camera θα γίνει διαθέσιμη για λήψη και επιτρέπει τη διαγραφή ανεπιθύμητων στοιχείων από τη φωτογραφία, να διαλέξεις την καλύτερη λήψη και να τραβήξεις ξεχωριστές φωτογραφίες. Επιπλέον φέρνει την οθόνη Nokia Glance Screen που σου λέει την ώρα αντί να σβήσει η οθόνη όταν πατάς το κουμπί κλειδώματος (χωρίς να ‘τρώει’ πολύ μπαταρία, δεν διατίθεται στο 520), ενώ όταν πατάς την οθόνη δύο φορές ξεκλειδώνει το κινητό. Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι να γυρνάς το τηλέφωνο ανάποδα όταν σε καλούν για να μπαίνει αυτομάτως σε σίγαση χωρίς να απορρίπτει τη κλήση. Για τέλος αφήσαμε το πιο χρήσιμο, η ενεργοποίηση του ραδιοφώνου σε όλα τα τηλέφωνα εκτός του 620.

Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά και αναβαθμίζουν τη γενικότερη εμπειρία του χρήστη. Η ενημέρωση έχει δοθεί από τη Nokia και περιμένει το τελευταίο ‘οκ’ ώστε να δοθεί σε όλους. Σε μερικές χώρες έχει ήδη εγκριθεί και τα κινητά ενημερώνονται.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: