Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ενημέρωση GDR2 Διαθέσιμη Για Λήψη Για Τα Lumia

GDR2

Ευχάριστα νέα για τους κατόχους Lumia συσκευών, αφού η τελευταία ενημέρωση της Microsoft για το Windows Phone 8 (GDR2, build 10327) έκανε την εμφάνιση της στους servers της Nokia.

Η είδηση έγινε γνωστή από χρήστες σχετικών forums. Το λειτουργικό μπορεί να κατεβεί και να το εγκαταστήσεις στο Lumia σου αν και θα πρέπει να προσέχεις. Για να εγκαταστήσεις το νέο λειτουργικό θα πρέπει να το flash-άρεις από τον υπολογιστή σου, κάτι που είναι επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Επίσης θα χάσεις και κάποιες παραλλαγές στο λειτουργικό, όπως αν η λειτουργία Data Sense έχει ενεργοποιηθεί από τον πάροχο (στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται).

Η ενημέρωση της Microsoft θα φέρει λειτουργίες όπως το ραδιόφωνο, βελτιώσεις στο Xbox Music και άλλες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων. Επιπλέον, η ξεχωριστή ενημέρωση Amber της Nokia θα φέρει το Glance, flip to silence, Lumia Color Profile και βελτιώσεις στην κάμερα.

Μπορείς να δεις εδώ πως να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις, αλλά προτείνουμε να περιμένεις γιατί μέσα στον μήνα θα αρχίσει να στέλνεται στους χρήστες επίσημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: