Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ενημέρωση Windows Phone 8 GDR2 Έρχεται Τον Ιούλιο

Windows Phone 8 GDR2 Update Release

Πληροφορίες για το τι θα φέρει η επερχόμενη αναβάθμιση της Microsoft στα Windows Phone 8 ξέρουμε εδώ και καιρό, όμως ο Αυστραλιανός πάροχος Telstra έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Η εταιρεία αποκάλυψε πως η Nokia δοκιμάζει τη δική της ενημέρωση, γνωστή ως Amber, στα Lumia 920 και 520 και για αυτό ίσως να είναι έτοιμο για τους χρήστες τον Ιούλιο. Το Amber όπως μάθαμε πρώτοι προσφέρει μια σειρά βελτιώσεων από την Nokia για τις συσκευές της, όπως το Smart camera. Αυτή, όπως και η GDR2 της Microsoft για όλα τα Windows Phone, θα κάνουν διαθέσιμο το ραδιόφωνο στις πιο πολλές συσκευές. Δεν είναι γνωστό πόσες συσκευές θα υποστηρίζουν τις λειτουργίες του νέου λογισμικού, και τι θα κάνει η HTC με τις δικές της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: