Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Λήψη Του Nokia Belle Αρχίζει Σήμερα

Οι άνθρωποι που έχουν τη τελευταία έκδοση του Symbian της Nokia μπορούν να ενημερώσουν το smartphone τους τώρα στο Nokia Belle.

Το Nokia Belle (παλιότερα γνωστό ως Symbian Belle) προσφέρει νέα εμπειρία και ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων νέων widgets και 6 νέων αρχικών οθονών. Το Belle διατίθεται στα Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 και Nokia Oro, ενώ στο Nokia 500 θα έρθει αργότερα.

Καθώς το Nokia Belle είναι μια σημαντική αναβάθμιση, θα χρειαστεί να συνδέσεις το τηλέφωνό σου με έναν υπολογιστή με Windows για να εκτελέσεις την αναβάθμιση. Για να ξεκινήσεις, βεβαιώσου ότι έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του Nokia Suite (3.3 ή νεότερη έκδοση) στο PC σου, και στη συνέχεια, σύνδεσε το τηλέφωνό σου στον υπολογιστή με καλώδιο USB. Έπειτα τρέψε το πρόγραμμα και ακολούθησε τις οδηγίες για την επιτυχής αναβάθμιση.
Όσοι δεν έχετε το Nokia Suite μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=h3REHGbxqn0&w=580&h=325]

Πηγή

Πηγή Εικόνας Άρθρου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: