Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Λίστα Με Τα Χαρακτηριστικά Του Windows Phone 8 GDR3

Windows Phone 8 flagships

Μόλις χθες μάθαμε ότι η επόμενη ενημέρωση του Windows Phone δοκιμάζεται από τώρα, και τώρα έχουμε μία υποτιθέμενη λίστα που διέρρευσε με τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει.

Η λίστα διέρρευσε από τον χρήστη I_SH*T_KARMA στο Reddit ο οποίος είναι αρκετά αξιόπιστος με τις διαρροές του Windows Phone. Αυτός μας πληροφόρησε ότι η ενημέρωση GDR3 περιλαμβάνει:

  • Κλείδωμα του προσανατολισμού (Orientation Lock)
  • Driver Mode: θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν το κινητό συνδεθεί μέσω Bluetooth (στο αυτοκίνητο λογικά), μπορεί να απορρίψει κλήσεις/μηνύματα και να στείλει προκαθορισμένο μήνυμα
  • Δυνατότητα να έχουμε 3 μεσαίου μεγέθους Tiles στη σειρά
  • Υποστήριξη για full HD οθόνες, νέους επεξεργαστές
  • Κλείσιμο εφαρμογών από το μενού πολυδιεργασίας
  • Silent NFC: Δεν εμφανίζει συνεχώς επιβεβαίωση κατά την σύνδεση συσκευών

Η λίστα προφανώς δεν περιλαμβάνει τίποτα σημαντικό, αλλά καταλαβαίνουμε ότι φέρνει μικρά και χρήσιμα πραγματάκια, όπως να κλειδώνει η οθόνη και να μην ‘γυρίζει’ (Orientation Lock). Αλλά φυσικά φέρνει υποστήριξη και για πολύ καλύτερες συσκευές και phablets. Κινητά που λείπουν από το οικοσύστημα του Windows Phone μέχρι στιγμής. Στις αρχές του επόμενου έτους θα έρθει το WP 8.1.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: