Η Νέα Κατασκευάστρια Εταιρία Windows Phone Κινητών Που Δεν Έχεις Ακούσει

Η Νέα Κατασκευάστρια Εταιρία Windows Phone Κινητών Που Δεν Έχεις Ακούσει

Micromax Canvas 4

Όταν μιλάμε για εταιρίες που βγάζουν Windows Phone κινητά, σίγουρα η Nokia είναι η πρώτη που έρχεται στο μυαλό μας. Όμως υπάρχει μία νέα που πρώτη φορά ακούμε.

Η εταιρία αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία της Ινδίας στην αγορά των smartphone και μέσα στα επόμενα χρόνια θέλει να επεκταθεί για να διπλασιάσουν τα έσοδα τους μέσα στο 2014. Η εταιρεία λέει ότι είναι σε καλό δρόμο για να αρπάξει ένα εντυπωσιακό μερίδιο 25% στη μεγάλη και ταχέως αναπτυσσόμενη ινδική αγορά smartphone. Το όνομά της είναι Micromax.

Micromax logo

Η Micromax ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα το Canvas 4 (η επάνω εικόνα), έχοντας 5-ιντσών IPS LCD οθόνη με Gorilla Glass, HD (1280x720p) ανάλυση, 1,2GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και 2000mAh μπαταρία, όλα σε ένα ανοδιωμένο σώμα από αλουμίνιο πάχους 9 χιλιοστών και Android 4.2.1 Jelly Bean – όλα αυτά με τιμή 230€.

Το Light Reading India ανέφερε πως η Micromax είναι αφοσιωμένη ώστε να φέρει το Windows Phone 8 σε νέες συσκευές της, και μάλιστα με υποστήριξη 4G. Πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν δεν γνωρίζουμε, ούτε τα χαρακτηριστικά, αν όμως η Microsoft φροντίσει παγκόσμια διαθεσιμότητα συσκευών με δυνατά χαρακτηριστικά και τιμές γύρω στα 200€ όπως το Canvas 4, τότε η Nokia θα έχει προβλήματα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.