Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νέα Μουσική Υπηρεσία Της Apple Αποκαλύφθηκε Από Εικονίδια Στο iOS 6.1

Apple Earphones

Με τη κυκλοφορία του jailbreak του iOS 6.x για iPad, iPhone και iPod χθες αποκαλύφθηκαν νέα εικονίδια στο λειτουργικό που αναφέρονται στη νέα μουσική υπηρεσία της Apple. Η υπηρεσία αυτή θα επιτρέπει το stream μουσικής σε προϊόντα της Apple. Η άφιξη της είχε ακουστεί και στο παρελθόν, αλλά τώρα οι νέες διαρροές ήρθαν για να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Τα εικονίδια που βρέθηκαν απεικονίζουν μία κεραία παρόμοια με αυτή που εμφανίστηκε και στο iTunes για Mac και θα χρησιμοποιηθούν στην αντίστοιχη εφαρμογή της Apple. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα λανσαριστεί η υπηρεσία (οι φήμες λένε για το πρώτο τρίμηνο του 2013) και πόσο θα κοστίζει, όμως όσοι έχουν κάνει jailbreak την iOS συσκευή τους με 6.1 θα μπορούν να βρουν και αυτοί τα εικονίδια.

Apple Music Streaming Service Icons leak

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: