Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ομάδα CyanogenMod Αποκαλύπτει Το Project Nemesis

CyanogenMod Project Nemesis

Η ομάδα CyanogenMod δεν γνωρίζει ξεκούραση, και το τελευταίο έργο των παιδιών προκαλεί σίγουρα την περιέργειά μας. Πριν κάποιες μέρες μας αποκαλύψαν ότι εργάζονται επάνω στο Project Nemesis και τώρα μαθαίνουμε σιγά-σιγά περί τίνος πρόκειται.

Το project αυτό φαίνεται να είναι μία παραλλαγή του CyanogenMod για «την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε Custom OS.» Το πρώτο χαρακτηριστικό που αποκαλύφθηκε πρόκειται για μία νέα εφαρμογή κάμερας με την ονομασία Focal. Αυτή έχει γραφικό περιβάλλον που βασίζεται σε widgets, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της κάμερας. Φωνητικές εντολές θα αναγνωρίζονται και αυτές, επιτρέποντας έτσι να τραβήξουμε μια φωτογραφία με μια προφορική εντολή. Τα παιδιά έχουν προσθέσει επίσης ένα τρόπο για να επιλέξουμε ποια περιοχή του πλαισίου θα πρέπει να χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς για τον καθορισμό της έκθεσης. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν στιγμιότυπα βίντεο, υψηλής ανάλυσης πανοραμικές φωτογραφίες με φλας και εφέ, offline αυτόματη ενίσχυση των εικόνων, βελτιωμένο HDR, λειτουργία παρόμοια με το Photosphere, και πολλά άλλα.

Συνολικά, το Focal σίγουρα φαίνεται να είναι μία πολύ καλή εφαρμογή κάμερας, κατάλληλη τους λάτρεις της φωτογραφίας. Προφανώς υπάρχουν ακόμα bugs γιατί είναι σε αρχικό στάδιο, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Το Focal και ο κώδικάς του θα είναι διαθέσιμος μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και η εφαρμογή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο CyanogenMod σε nightly builds.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: