Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Adobe Κυκλοφορεί Το Photoshop Touch Για Κινητά

Photoshop Touch for phone

Η Adobe τον προηγούμενο χρόνο κυκλοφόρησε μία έκδοση του Photoshop για 10-ιντσα tablets χωρίς να έχει τις δυνατότητες της έκδοσης για PC/Mac, όμως με περισσότερα εργαλεία από άλλες εφαρμογές. Τώρα αυτή η εφαρμογή μπαίνει και στις μικρότερες οθόνες. Η εταιρία κυκλοφόρησε το αντίστοιχο πρόγραμμα και για iPhone και για Android κινητά ώστε όλοι να έχουν τις δυνατότητες του PS. Η εφαρμογή κοστίζει $4.99 και φέρνει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά του Photoshop, όπως επίπεδα, φίλτρα και εφέ, μπορείς να ξεκινήσεις ένα σχέδιο στο κινητό και να το συνεχίσεις στο tablet ή τον υπολογιστή μέσω του Adobe Creative Cloud, έχεις 2GB δωρεάν συνδρομή στο Creative Cloud και υποστηρίζει είκονες υψηλής ανάλυσης έως 12-megapixels. Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ για iOS και εδώ για Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: