Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Έκανε Μήνυση Σε Μανάβικο

Όταν λέμε ότι η Apple το έχει χάσει σε ότι αφορά τις πατέντες, το εννοούμε! Η τελευταία μήνυση έγινε σε ένα online μανάβικο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

ΟΚ, η Samsung μπορεί να την αντέγραψε στα κινητά, τα tablets και στα γραφιστικά, ωστόσο τώρα η Apple τα έβαλε και με το online μανάβικο “A.pl” και μία άλλη εταιρία που κατέχει η A.pl, την fresh24.pl, που βρίσκονται στη Πολωνία. Ο λόγος; Το λογότυπο της fresh24.pl (το πράσινο πάνω δεξιά στην εικόνα) μοιάζει αυτό της Apple και το όνομα της A.pl προφέρεται το ίδιο με αυτό της “Apple”.

Οι Αμερικάνοι ισχυρίζονται ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο σύγχυσης και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της Apple προς όφελός τους. Τι έχετε να πείτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: