Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Έχει Μία Ομάδα 100 Ανθρώπων Για Το Έξυπνο Ρολόι Της

Rumored Apple iWatch

Χθες μάθαμε ότι η Apple ετοιμάζει ένα ρολόι για της iOS συσκευές της, και σήμερα έχουμε επιπρόσθετες αναφορές. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Αμερικανική εταίρα έχει προσλάβει περίπου 100 άτομα για την ανάπτυξη του iWatch, όπως αποκαλείται από τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν στο φως αυτή τη συσκευή σύντομα και δεν αποτελεί απλά μία κατασκευή για το μέλλον. Μάλιστα σε αυτή την ομάδα φημολογείται ότι είναι αρχηγός ο James Foster, ο ανώτερος διευθυντής της εφαρμοσμένης μηχανικής στην Apple. Πάντως για να ολοκληρωθεί το προϊόν θα περάσει σίγουρα ένας χρόνος και ίσως είναι κάποιο αποκλειστικό αξεσουάρ για το iPhone 6 ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις. Μέχρι τότε θα δούμε πολλές ακόμα διαρροές από μέρη του και αναφορές σε έγγραφα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: