Η Apple Ανακοίνωσε Τα Νέα iPod nano και iPod touch

Η ανακοίνωση της Apple δεν τέλειωσε στο iPhone 5, αλλά στα δύο νέα iPod, το επανασχεδιασμένο από την αρχή iPod nano και το 4ιντσο iPod touch.

iPod nano

Το iPod nano 7ης γενιάς έχει πλέον 2.5 ιντσών οθόνη πολλαπλής αφής, ραδιόφωνο, Bluetooth (όχι για αποστολή αρχείων), κουμπί για επιστροφή στη νέα αρχική του οθόνη (όπως το iPhone) και τη θύρα Lighting που γνωρίσαμε στο νέο iPhone. Το πάχος του είναι 5.8 χιλιοστά. Η μπαταρία του κρατάει μέχρι 30 ώρες playback.

Η τιμή του είναι 149$ (περίπου +30€ στην Ελλάδα) και θα έρθει σε διάφορα χρώματα. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται τα νέα ακουστικά Earpods.

Ενημέρωση: Η τιμή του iPod nano στην Ελλάδα.

iPod touch

Το iPod touch 5 έχει Retina οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή (Apple A5), κάμερα 5 megapixel (iSight) και 1.2 MP εμπρόσθια κάμερα με HD βίντεο (Facetime HD). Έρχεται με το Siri σε 5 διαφορετικά χρώματα. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει κάτι που λέγεται iPod touch loop για να δένουμε λουράκια στη συσκευή όταν τραβάμε φωτογραφίες (ελπίζουμε να μην το δούμε ποτέ ξανά). Το βάρος του είναι 88 γραμμάρια και έχει πάχος 6.1 χιλιοστά. Και αυτό έχει τη θύρα Lighting.

Θα κοστίζει 300$ για 32GB και $399 για τα 64GB. Μην ανησυχείτε όμως, το τωρινό iPod touch 4 θα συνεχίσει να υπάρχει με την ίδια τιμή. Και αυτό θα έχει τα ακουστικά Earpods στη συσκευασία.

Ενημέρωση: Η τιμή των iPod touch στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: iOS 6, Siri
Οθόνη: 4 ίντσες, ανάλυση Retina (1136 x 640), 326ppi, IPS, πλήρη απόδοση sRGB
Επεξεργαστής: διπύρηνος (Apple A5)
Γραφικά: Apple A5
Μνήμη RAM: Άγνωστο
Κάμερα: iSight, 5 Megapixel, Fulll HD βίντεο, LED flash, αυτόματη εστίαση, πανόραμα, HDR
Εμπρόσθια κάμερα: 1.2MP, HD βίντεο
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB/64GB
Λοιπά: WiFi 802.11 a/b/g/n μέχρι 150Mbps (διπλό κανάλι), Bluetooth 4.0, Nike+ ενσωματωμένο, Assisted GPS και GLONASS, υποδοχή για jack 3.5 χλστ, 3 μικρόφωνα
Μπαταρία: Άγνωστο, Μέχρι 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής
Διαστάσεις: 123.4 x 58.6 x 6.1 χλστ
Βάρος: 88 γραμ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.