Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Ανακοίνωσε Το Logic Pro X Και Το Ενημερωμένο MainStage 3

Apple Logic Pro X

Η Apple σήμερα λάνσαρε το νέο Apple Logic Pro X μαζί με μία μεγάλη ενημέρωση για το λογισμικό MainStage 3 για Mac που φέρνουν μαζί τους κάποια μεγάλα νέα χαρακτηριστικά για τους δημιουργούς μουσικής.

Το νέο Apple Logic Pro X ακολουθεί το ίδιο στυλ ονομασίας με το Final Cut Pro X και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια συλλογή από νέα δημιουργικά εργαλεία για την σύνθεση των τραγουδιών και της μουσικής παραγωγής. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό Drummer που παρέχει ένα εικονικό player που αυτόματα παίζει μαζί με το τραγούδι σου και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και τεχνικές για ντραμς, καθώς και το Flex Pitch το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη επεξεργασία για ηχογραφήσεις.

Η Apple κυκλοφόρησε και την συνοδευτική εφαρμογή Logic Remote για το iPad, που είναι ένας νέος τρόπος για να επεκτείνεις τη δημιουργική δύναμη του Logic με τη χρήση iPad.

Τα Apple Logic Pro X και MainStage 3 είναι διαθέσιμα για να κατέβασμα και αγορά από το Mac App Store για $199.99 και $29.99 αντίστοιχα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: